institutional and business chairsUniversity of València Logo del portal

 

  1. Denominació de la proposta
  2. Àmbit d'actuació
  3. Entitat
  4. Categoria de participació
  5. Descripció
  6. Resum i destinataris
  7. Període d'execució i caràcter del projecte
  8. Finançament
  9. Informació addicional

 

 

 

1. Denominació de la proposta

  • ​Premi Treball Fi de Grau "Ciències de la Salut"

2. Àmbit d'actuació

  • Nacional

3.Entitat

  • Càtedra de Fisioteràpia i Discapacitat de la Universidad de Málaga

4.Categoria de participació

  • Bones pràctiques en el desenvolupament d'activitats de divulgació i difusió cultural, acadèmica, científica i tecnològica

5.Descripció

  • El Premi Treball Fi de Grau "Ciències de la Salut" és un premi que es atorga cada any en les Jornades Científic-Culturals de la Càtedra de Fisioteràpia i Discapacitat. En ell es premia a el millor treball fi de grau realitzat en aqueix any. El premi és un certificat acreditatiu i un regal. El regal sempre està relacionat amb la activitat física i el exercici (kit de exercici bàsic, bicicleta urbana...). Segons el nivell de els treballs finalistes, es podrà lliurar un certificat especial.

6.Resum i Destinataris

  • Poden presentar el seu treball qualsevol persona que haja presentat el seu Treball Fi de Grau però el tema del treball haurà d'estar relacionat amb la salut (discapacitat, prevenció, tractament, diagnòstic…), independentment de la titulació de grau que curse l'alumne (Fisioteràpia, Podologia, Infermeria, Teràpia Ocupacional, Medicina, Enginyeria de la Salut,...). Els treballs han de ser originals i inèdits. 
  • Es realitzarà una preselecció de 5 treballs i durant les jornades es donaran a conèixer els finalistes i el guanyador. El lliurament dels premis s'efectuarà en un acte públic durant les mateixes. Els treballs són avaluats per la Comissió directiva de la Càtedra de Fisioteràpia i Discapacitat.

7.Període d'execució i caràcter del projecte

 

Programa Activitat Projecte

 

   

 

8.Finançament

 

Fons Propis Fons Externs Altres
 

 

 

 

9.Informació addicional

 

Nom Descripció Tipus de Recurs

Càtedra de Fisioteràpia i Discapacitat de la Universidad de Málaga

 

Fòrum per a l'execució d'activitats acadèmiques, tant docent com investigadores relacionades amb el camp de la fisioterapía WEB

 

Solució a un problema (20%)

  • El Premi Treballe Fi de Grau reconeix la labor de l'alumne de Ciències de la Salut que acaba d'acabar la carrera valorant el seu esforç i rigurositat científica en el seu treball final. Intentem premiar l'esforç de l'alumne recentment graduat i incentivar una millora del nivell en la qualitat dels treballs fi de grau.

Resultats reeixits (20%)

  • El premi ha tingut una acceptació d'al voltant de 10 treballs rebuts per edició, en el qual es troben treballs de diverses disciplines relacionades amb la salut (medicina, fisioteràpia, infermeria, podologia i teràpia ocupacional). A més, els premiats han tingut una divulgació mediàtica per les pàgines de la Càtedra i la Universitat, i premsa local.

Innovació (10%)

  • El Premi Treball Fi de Grau és el primer i únic en la universitat que valora i premia el treball dels alumnes de les matèries relacionades en la salut. Els treballs seleccionats són avaluats usant una plantilla on puntua adequació metodològica, promoció de salut rellevància clínica, abast científic i experimentalitat. Aquestes plantilles són usades per cadascun dels avaluadors.

Sostenibilitat (20%)

  • La pràctica té el manteniment assegurat gràcies a la inversió del sponsor de la Càtedra. Sempre s'aprofita l'acte de les Jornades de la Càtedra on ocorre aquesta activitat per a cercar nous recursos i sponsors.

Replicabilitat (20%)

  • El Treball Fi de Grau genera un cost baix: el premi en estar relacionat amb l'activitat física no té un valor excessiu monetari però si quant al que vol impulsar la Càtedra (activitat física, habits saludables...). L'ús de les plantilles fa que els criteris dels avaluadors siguen més uniformes i fàcils de puntuar.

Sistema d'Avaluació (10%)

  • No hi ha creat un sistema que avalue la pràctica en general. Es té en compte la difusió en periòdics locals, en els vídeos i fotos per xarxes socials (interaccions, visualitzacions, comentaris, likes,...etc) i el nombre de visites i comentaris en Youtube.