institutional and business chairsUniversity of València Logo del portal

 

  1. Denominació de la proposta
  2. Àmbit d'actuació
  3. Entitat
  4. Categoria de participació
  5. Descripció
  6. Resum i destinataris
  7. Període d'execució i caràcter del projecte
  8. Finançament
  9. Informació addicional

 

 

 

1. Denominació de la proposta

  • Càtedra Medtronic de Formació i Investigació Quirúrgica.

2. Àmbit d'actuació

  • Internacional.

3. Entitat

  • Universitat Jaume I Empresa.

4. Categoria de participació

  • Bones pràctiques en el desenvolupament d'activitats d'investigació i innovació.

5. Descripció

  • La Càtedra té com a objectiu avançar en el desenvolupament d'activitats docents i investigadores en el camp de la cirurgia oncològica que permeten l'especialització d'equips humans així com l'obtenció d'avanços significatius en aquest camp de la salut.

6. Resum i Destinataris

  • La finalitat és doble, d'una banda crear equips especialitzats multidisciplinaris de professionals que puguen tractar i intervenir, de la millor manera possible, al pacient i per una altra investigar en tècniques i tractaments nous i beneficiosos en el camp de l'oncologia.

7. Període d'execució i caràcter del projecte

 

Programa Activitat Projecte

 

   

 

8. Finançament

 

Fons Propis Fons Externs Altres
 

 

 

 

9. Informació addicional

Nom Descripció Tipus de Recurs
Projecte Acadèmic WEB
Medical Education Cursos Càtedra PDF

 

Solució a un problema (20%)

  • Tant la formació a professionals, intercanvi de coneixements i investigació en els àmbits de l'oncologia són 100% aplicables i de gran rellevància per als actuals tractaments en pacients reals dels diversos hospitals a nivell internacional. La finalitat és cada any planificar accions formatives i d'investigació segons les necessitats reals tractades als hospitals de referència dels professionals que intervenen en aquest àmbit de la Salut.

Resultats reeixits (20%)

  • Satisfacció 100% tant en la formació en noves tècniques i avenços com en els camps d'investigació abastats. Els cursos i les àrees d'investigació es fixen sobre les necessitats concretes i reals dels casos de pacients tractats en els hospitals amb els quals es col·labora.

Innovació (10%)

  • És la primera vegada que es retransmet des de la universitat via streaming una operació en directe de manera internacional amb un abast tan potent als diversos professionals de l'àmbit oncològic mundial. Es realitza des del Paranimf de la UJI amb assistents presencials i en streaming i amb explicacions i intercanvi de coneixement en directe.

Sostenibilitat (20%)

  • La finalitat de la Càtedra Medtronic és dotar anualment de fons la mateixa per a dur a terme totes les activitats citades.

Replicabilitat (20%)

  • Els resultats obtinguts per la Càtedra són d'aplicació immediata als tractaments i avanços oncològics.

Sistema d'Avaluació (10%)

  • Qüestionaris de qualitat en les accions formatives desenvolupades i possibilitat de plantejar nous temes i àmbits d'investigació segons suggeriments i necessitats reals als hospitals.