Logo de la Universitat de València Logo Institut Confuci Logo del portal

II Setmana de l’Emprenedoria de la Universitat de València

Del 17 al 21 d’octubre tindrà lloc la segona edició de la Setmana de l’Emprenedoria de la Universitat de València, organitzada pel Vicerectorat d’Innovació i Transferència a través de la Unitat d’Emprenedoria (UVemprén). Aquest esdeveniment, que es celebrarà a la Facultat de Farmàcia, inclourà conferències, tallers i hackathons amb l’objectiu de donar a conèixer i fomentar l’esperit emprenedor en la comunitat universitària.

 

En la II Setmana de l’Emprenedoria es presentarà a la comunitat universitària l'estratègia institucional dissenyada per a fomentar l'emprenedoria al si de la Universitat. Com a novetat, en aquesta edició es presentaran dos hackathons sorgits del conveni Campus UVemprén-Santander Universidades. D'una banda, l’Aula d’Emprenedoria Health, Food & Science és una iniciativa orientada a generar idees de negoci de triple impacte en els àmbits de l’alimentació, la salut i la nutrició. D'una altra banda, el hackathon IngeniaUV d’emprenedoria femenina està orientat també a generar startups de triple impacte i a donar visibilitat a projectes emprenedors amb perspectiva de gènere. En aquest hackathon IngeniaUV s’inclouen tres premis “Dona Emprenedora”, dotats amb 1.000 € cadascun, amb la finalitat de complir amb l’objectiu de promoure i impulsar l’emprenedoria femenina en la comunitat universitària previst a la línia “Foment del lideratge femení en startups o spin-off” del conveni del Campus de la Emprenedoria Innovadora LLAMP 5UCV.

A més, l’esdeveniment inclourà una conferència inaugural a càrrec de la Dra. Teresa Cercós Fortea, directora general de Qualitat, I+D+i i Medi Ambient d’Importaco. D’altra banda, la programació es completa amb activitats com tallers sobre experiències d’innovació educativa en emprenedoria universitària i ajudes pròpies per al PDI de la Universitat de València, on participaran el Servei de Formació Permanent, la Fundació ADEIT i la Unitat d’Emprenedoria.

Al llarg de tota la setmana estarà disponible al hall de la Facultat de Farmàcia el stand d’UVemprén, per a donar informació sobre l’oferta formativa i els programes d’emprenedoria que ofereix la Universitat. A més, estaran presents diferents stands d’empreses i startups que han sigut creades per estudiantat universitari després de participar en algun d’aquests programes. Finalment, està previst que el dia 21 d’octubre es tanque la Setmana de l’Emprenedoria amb el lliurament dels premis del campus UVemprén-Santander Universidades (UVemprén StartUP, ARTemprén, Explorer, IngeniaUV i Health, Food & Science).

Tota la informació i el programa complet poden consultar-se en aquesta pàgina web.

 

Període de l'esdevenimentDe 17 d’octubre de 2022 a 21 d’octubre de 2022. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous i divendres de 09:30 a 19:30.

 
 
Lloc de realització

Facultat de Farmàcia

 
Organitza

Unitat d'Emprenedoria (UVemprén).

 

Contacta uvempren@uv.es

 
Més informació