Logo de la Universitat de València Logo Institut Confuci Logo del portal

Inscripció oberta a la III Universitat de Tardor de Cofrentes

La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Cultura i Societat, i en estreta col·laboració amb l'Ajuntament de Cofrentes, la Diputació de València i Caixa Popular, organitzen la III Edició de la Universitat de Tardor de Cofrentes (UNICO). Enguany, sota el títol: 'Longevitat i benestar en el medi rural'.

La creixent longevitat de la població és un repte per a les persones, les famílies i les institucions, i afrontar-lo en el medi rural constitueix un desafiament addicional, però, al mateix temps, permet evidenciar les possibilitats d'aconseguir una qualitat de vida òptima al llarg de la vida i posar en valor les característiques peculiars d'un territori privilegiat.

La UNICO serà, el pròxim dia 26 d'octubre, un espai singular de trobada entre docents, investigadors, estudiants, agents socials, treballadors públics i privats i de tots els veïns i veïnes de Cofrentes i el seu entorn pròxim en la qual s'abordaran diverses qüestions sobre el benestar, a nivell individual i social, en el medi rural. La UNICO és una iniciativa de caràcter divulgatiu, oberta al públic en general, que pretén aproximar a Cofrentes i la seua comarca els principals reptes del segle XXI als quals s'enfronta l'envelliment. Comptarà amb la participació de professorat de la Universitat de València (experts en Nutrició i Bromatologia, en Fisiologia, en Psicologia Evolutiva i de l'Educació i en Economia Aplicada) i amb la d'una investigadora del CSIC experta en envelliment.

La docència, la investigació i la transferència de coneixement són els pilars fonamentals de les institucions universitàries. En aquest sentit, la Universitat de València, fidel al seu compromís amb el territori i la societat local valenciana impulsa aquesta acció acadèmica que es consolida a Cofrentes i a la Vall de Cofrentes-Ayora. La inscripció és gratuïta, a causa del caràcter públic de la Universitat i les persones interessades podran obtindre un certificat d'assistència.

 
Període de l'esdeveniment:

Data De 4 d’octubre de 2022 a 25 d’octubre de 2022. 24h. Tots els dies.

 
  • 26 d’octubre de 2022 de 10:00 a 16:30. Dimecres.
 
 
Lloc de realització

Saló d'actes de l'Ajuntament de Cofrentes (Plaça d'Espanya, 9)

 
Organitza

Universitat de València

Vicerectorat de Cultura i Societat

Diputació de València

Caixa Popular

Ajuntament de Cofrentes.

 

Contacta antonio.briz@uv.es

 
Més informació