Logo de la Universitat de València Logo Institut Confuci Logo del portal

Noves incògnites a la descentralització laboral

En el marc del Projecte de Recerca GVA CIGE/2021/111 'Els efectes de la descentralització productiva 4.0 i el crowdsourcing online a la feina', dirigit pel doctor Moll Noguera, se celebrarà aquest congrés que reuneix experts i expertes de tot Espanya per tractar de respondre als nous interrogants que acompanyen la descentralització productiva, amb especial interès després de la reforma laboral recent.

Com es pot observar al programa disponible, s'abordaran diferents temàtiques com la descentralització internacional, l'obsolescència del marc legal vigent, el paper de les plataformes digitals en aquest fenomen o el paper en tot això de les empreses multiserveis o els centres especials d'ocupació.

 

CALL FOR PAPERS: es fa una crida a la recepció de comunicacions sobre aquesta temàtica, preveient-se un premi de 200 euros i la publicació en una editorial de prestigi segons el 'call of papers' disponible. Dates importants: fins al 13 d'octubre del 2022 recepció d'abstracts. Fins al 16 de novembre, recepció de comunicacions acceptades.

 

FORMAT I INSCRIPCIONS: presencial i se certificarà l'assistència als inscrits al següent enllaç:

https://encuestas.uv.es/index.php/474821?lang=es

Director: Rafael Moll Noguera

Comitè organitzador: Ángela Martín-Pozuelo López, Amparo Bohigues Esparza, Jaime Piqueras García

 

 
Període de l'esdeveniment:

Data De 27 de setembre de 2022 a 27 de novembre de 2022. 24h. Tots els dies.

 
  • 28 de novembre de 2022 de 08:50 a 18:00. Dilluns.
 
 
Lloc de realització

Sala Ignasi Albiol, 5a planta. Facultat de Dret, Universitat de València

 
Organitza

Projecte d'Investigació GVA CIGE/2021/111 Los efectos de la descentralización productiva 4.0 y el crowdsourcing online en el trabajo.

 

Contacta descentrabajo@uv.es

 
Més informació