Logo de la Universitat de València Logo Institut Confuci Logo del portal

cartell de la xarrada girls4stem homenatge a la investigadora Dolores Corella
Xarrada Girls4STEM i premis +Dones. Inscripció oberta

Xarrada Girls4STEM Professional 'Dolores Corella' amb 3 expertes i lliurament del premi +Dones.

El cicle de xarrades obertes al públic del projecte Girls4STEM ha programat per a dijous 1 de desembre a les 17:30h (presencial i online) una xarrada amb tres dones expertes STEM i lliurament dels premis +Dones de l'edició 2022 organitzats per l'ETSE-UV i Girls4STEM.

La sessió estarà dedicada a Dolores Corella Piquer, investigadora pionera en genòmica nutricional. La finalitat és visibilitzar a dones professionals de les branques STEM i el seu treball utilitzant un format lleuger i distés. La sessió tindrà una duració de 90 minuts durant els quals tres expertes ens comptaran de manera amena el treball que realitzen en el seu dia a dia. Les convidades d'aquesta xarrada són: Mayte Bacete Castelló, María Vargas Colás i Andrea López Castillo.

Es celebra presencialment en la sala d'actes Joan Pelechano de l'ETSE-UV (17:00h). La xarrada també s'emetrà en directe en el canal de Youtube de Girls4STEM (17:30h).

 

 

Data 1 de desembre de 2022 de 17:00 a 19:00. Dijous.

 
 
Lloc de realització

Online (youtube Girls4STEM) i Presencial (sala d'actes Joan Pelechano de l'ETSE-UV)

 
Organitza

Projecte Girls4STEM UV, ETSE-UV, Vicerectorat d'Igualtat Diversitat i Polítiques Inclusives, la Unitat d’Igualtat, Vicerectorat d'Innovació i Transferència de la Universitat de València; amb el suport de la Generalitat Valenciana i de la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital..

https://girls4stem.uv.es/

 

Contacta girls4stem@uv.es

 
Més informació