Logo de la Universitat de València Logo Institut Confuci Logo del portal

Concurs fotogràfic de cuina xinesa, des del 26 de març al 23 d'abril

  • 25 de març de 2021
Image de la noticia

L'Institut Confuci de la Universitat de València (ICUV), com a organitzador; i El Corte Inglés (ECI), com a patrocinador; presenten el Concurs Fotogràfic de Cuina Xinesa. Aquesta iniciativa, cultural i gastronòmica, vol donar a conéixer al gran públic l'àmplia varietat de la seua cuina i la facilitat per a la seua elaboració. La gastronomia xinesa, una de les més refinades i antigues, està present en quasi tots els llocs del món encara que els seus mètodes d'elaboració continuen sent, en molts casos, desconeguts. Amb aquest concurs, l'ICUV i ECI volen posar en valor l'aportació culinària xinesa a la cultura, la societat i l'economia.

El concurs consisteix en l'enviament, per correu electrònic, d'un màxim de fins a 3 fotografies del resultat final de l'elaboració d'una recepta, que haurà publicat l'ICUV en la seua plataforma web i xarxes socials, a través d'un audiovisual. En aqueix vídeo, el col·laborador de l'ICUV, Adan Liu, explica amb tot detall el procediment per a l'elaboració de la recepta. En les bases del concurs, que també es publicaran en xarxes socials i plataforma web de l'ICUV, es detallen els aspectes d'aquest concurs. Els premis per als qui guanyen consisteixen en dues targetes de regal ECI valorades en 100€ i 75€ respectivament.

 

BASES DEL CONCURS

El concurs fotogràfic consisteix en l'elaboració d'un plat de menjar xinés, segons aquest audiovisual explicatiu que es publicarà en la web del ICUV uv.es/confucio i en les seues xarxes socials Facebook, Twitter, Youtube i Instagram, des del 26 de març de 2021. El concurs fotogràfic es regirà per les presents bases:


1a En les fotografies que s'envien, que poden ser fins a un màxim de 3 per concursant, es valorarà l'originalitat i la ‘posada en escena’ en la taula una vegada realitzada la recepta. També s'admeten fotografies del procés de cuinat, encara que el plat final no estiga acabat.

2a Els qui participen en el concurs hauran d'enviar les fotografies per correu electrònic a instituto.confucio@uv.es. En aquest enviament hauran de fer constar les seues dades personals: nom complet, adreça postal i telèfon per a poder contactar-los.

3a L'autoria de les fotografies ha de correspondre a una sola persona, que serà identificada amb nom i cognom per part de l'ICUV, però que cedirà els drets de reproducció i difusió per a tots els efectes que e l'ICUV considere pertinent.

4a L'ICUV no admetrà a concurs cap fotografia en la qual apareguen persones que puguen ser identificades.

5a La data límit per a l'enviament de fotografies acabarà el dia 23 d'abril de 2021. No s'admetrà a concurs cap fotografia després d'aqueixa data.

6a El jurat estarà compost per representants de l'ICUV, d'ECI, d'especialista en turisme, del sector de la fotografia i de la gastronomia xinesa.

7a Els premis consistiran en dues targetes regal d'ECI per un valor de 100€ i de 75€ respectivament, per a la primera i la segona fotografia seleccionades.

8a L'anunci dels premiats, així com el lliurament de les targetes als qui hagen sigut seleccionats, es realitzarà en el dia, hora i lloc que s'indicaran prèviament en la pàgina web de l'ICUV i en les seues xarxes socials.

9a Totes les fotografies enviades passaran a formar part de l'arxiu audiovisual de l'ICUV i podran ser objecte d'una exposició pública en el lloc i període de temps que es publicarà anticipadament i es compartiran en les xarxes socials i plataforma web de l'ICUV.

 

Accedeix ací a visualitzar la videorrecepta.

Imatges: