Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació en Criminologia i Ciències Penals Logo del portal

La Universitat de A Coruña concedirà el grau de Doctor ‘Honoris causa’ al Professor Enrique Orts Berenguer, exdirector del ICCP

  • 22 de maig de 2019
Image de la noticia

La Universitat de A Coruña ha decidit concedir el grau de Doctor Honoris causa al Prof. Dr. Enrique Orts Berenguer a petició pràcticament unànime de l'àrea de Dret Penal d'aquesta universitat gallega.

El professor Orts segueix com a emèrit adscrit al ICCP, del qual fóra el seu director durant molts anys, assumint la transformació de la seua estructura fundacional fa 50 anys fins al seu actual model i aconseguint impulsar el seu creixement i reconeixement nacional i internacional.

Enrique Orts es va doctorar en Dret, amb premi extraordinari, en 1976, per la Universitat de València, en la qual va obtindre per oposició la plaça de Professor Adjunt en 1978. En 1981, també per oposició, va obtindre la plaça de Professor Agregat en la Universidad de Santiago de Compostela, de la qual va ser Catedràtic, Vicedegà i Director de l'Escola de Pràctica Jurídica. 

Més tard va ser Catedràtic i Degà de la Facultat de Dret de la Universidad de Coruña, i Catedràtic de la Facultat de Dret de la Universitat de València, havent sigut director del Departament de Dret Penal així com de l'Institut Universitari d'Investigació en Criminologia i Ciències Penals de la Universitat de València. 

L'acte de lliurament del títol tindrà lloc el 7 de novembre del present any en el Paranimf del Rectorat de la Universitat, Rúa A Maestranza, núm. 9. A Coruña.