Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Diversitat vegetal i evolució

Línia d’investigació preferent del Laboratori de Biologia Molecular, la qual es basa en l’obtenció de marcadors moleculars per tal de fer-los servir en la identificació taxonòmica, la sistemàtica, l’estructura genètica poblacional, la filogeografia i l’evolució i la conservació d’organismes vegetals endèmics del Mediterrani, amb especial atenció als que tenen poblacions fragmentades i que habiten a la península Ibèrica i a les illes del Mediterrani occidental.

N’hi ha altres línies d’investigació aplicada relacionades amb el frau alimentari (detecció de conservants d’origen vegetal), l’autentificació de plantes medicinals i la identificació d’espècies incloses en el conveni CITES mitjançant tècniques moleculars.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies