Logo de la Universitat de València Logo Institut Cavanilles de Biodiversitat i Biologia Evolutiva Logo del portal

Antonio Camacho explica la importància dels aiguamolls en la presentació del Pla de Recuperació Verda del Ministeri per a la Transició Ecològica

  • Unitat de Cultura Científica i de la Innovació
  • 1 de febrer de 2021
Antonio Camacho.

El catedràtic del Departament de Microbiologia i Ecologia de la Universitat de València Antonio Camacho participa aquest dimarts 2, amb motiu del Dia Mundial dels Aiguamolls, en un debat organitzat amb motiu de la presentació de l’informe del Pla de Recuperació Verda d’Espanya organitzat pel Ministeri per la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic. L’acte, en línia, serà presentat per la vicepresidenta de Govern i ministra de l’àrea, Teresa Ribera, qui explicarà el caràcter estratègic del document.

L’acte, Agua, humedales y vida, tracta el compromís i el treball del Govern d’Espanya amb els aiguamolls, inclòs en el Pla de Recuperació Verd. Tindrà lloc a través d’una plataforma i serà retransmès de manera simultània en els diferents canals de xarxes socials del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic i de la Fundació Biodiversitat (Twitter, Facebook i YouTube).

En l’acte, inaugurat per la ministra Teresa Ribera, es projectarà a continuació un breu vídeo introductori sobre aiguamolls de dos minuts, i posteriorment tindrà lloc el debat de caràcter científic sobre la importància i els beneficis d’aquestes àrees, així com sobre la seua conservació i restauració. A banda d’Antonio Camacho, també president de l’EuropeanFederation of FreshwaterSciences (EFFS),hi intervindran Eduardo de Miguel, director gerent de la Fundació Global Nature i Elena Pita, directora de la Fundació Biodiversitat. El debat serà moderat per Cristina Monge, politòloga, assessora d’Ecodes, professora de Sociologia a la Universitat de Saragossa i investigadora associada del BC3.

 

Twitter Ministeri pera la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic: https://twitter.com/mitecogob

Web: https://www.miteco.gob.es/es/

Imatges: