Logo de la Universitat de València Logo del portal

IUDESCOOP-Assessors:Presentació

IUDESCOOP-Assessors és compost per un equip de professors professionals especialistes en l’assessorament a empreses i entitats de l’economia social i cooperativa.

L’equip de IUDESCOOP-Assessors s’inscriu en l’Institut Universitari d'Investigació en Economia Social, Cooperativisme i Emprendiment (IUDESCOOP) de la Universitat de València i és constituït tant per membres del IUDESCOOP com per col·laboradors externs pertanyents a altres universitats.

IUDESCOOP-Assessors també manté la col·laboració amb institucions de l’economia social tant a nivell nacional (amb institucions com ara CEPES, CONFESAL, COCETA) como autonòmic, como ara la Confederació de Cooperatives de la Comunitat Valenciana, Foment del Cooperativisme, Fundación CV FOCOOP, la Federació Valenciana d'Empreses Cooperatives de Treball Associat FEVECTA i la Federació d'Empreses Valencianes d'Economia Social FEVES.

El IUDESCOOP treballa directament amb la Red Emprendes mitjançant conveni de col·laboració


Contacte IUDESCOOP-Assessors:

Ana María Martínez Benlliure
Tel.: 96 382 87 44

E-mail: iudescoopasesores@uv.es o cidec@uv.es

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies