Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació en Economia Social, Cooperativisme i Emprenedoria Logo del portal

1ª Jornada del 20 aniversari de IUDESCOOP

  • 22 de març de 2023
Foto de grup

Aquest 21 de març hem celebrat la primera jornada dels 20 anys de l'Institut Universitari d'Economia Social, Cooperativisme i Emprenedoria. Una jornada on recordem els inicis de l'institut d'investigació, la seua història, assoliments, projectes i trajectòria en la investigació de l'Economia social.

Durant la inauguració es va comptar amb la participació de Mª Vicenta Mestre Escrivá, rectora de la Universitat de València; la Directora de IUDESCOOP, María José Vañó; Javier Palao Gil, Degà de la Facultat de Dret de València y Francisco Muñoz Murgui, Degà de la Facultat d'Economia. També vam comptar amb la presència de la Directora General d'emprenedoria i cooperativisme Teresa García Muñoz.

En la primera jornada vam ser testimonis de la conversa entre el professor José Luis Monzón i la a Directora General d'emprenedoria i cooperativisme Teresa García Muñoz. els qui van parlar sobre la diversificació del cooperativisme, les polítiques de formació i les estratègies per al creixement de l'Economia social.

La cloenda va estar dirigida per la directora de IUDESCOOP María José Vañó juntament amb el director de Concoval Emili Villaescusa qui reconeix i destaca el treball de l'institut per a l'economia social i cooperatives.

Gràcies als qui ens van acompanyar i ens veiem en la següent jornada.

#semanauniversitariaES #ESS