Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació en Economia Social, Cooperativisme i Emprenedoria Logo del portal

III Curs de Formació en Economia Social i Solidària, Responsabilitat Social i Economia Social

  • 13 d’octubre de 2020
imatge de la jornada

IUDESCOOP, imparteix, de l'13 a l'15 d'octubre, un curs gratuït en línia adreçat a tots els estudiants amb inquietuds solidàries.

Les entitats de l'economia social, explica la professora María José Vañó, directora de el curs i de IUDESCOOP, "són la millor alternativa per al desenvolupament de projectes empresarials en els que l'essencial no és el retorn de l'capital invertit, sinó les persones, la seva entorn, la sostenibilitat, la responsabilitat social ". El curs està dirigit a aquells estudiants que creuen que una altra economia és possible, que consideren necessària l'ètica i la responsabilitat en els negocis i volen conèixer el sector de l'economia social.

El curs és online i té una durada dotze hores. Per inscriure cal fer-ho des de la pàgina web o enviar un correu electrònic a cidec@uv.es A la sol·licitud d'inscripció s'ha d'indicar nom, telèfon de contacte, titulació de la qual procedeix i un correu electrònic que serà utilitzat per donar d'alta als interessats en la plataforma d'Internet on s'impartirà el curs.

Més informació i inscripcions a: http://esdeveniments.uv.es/go/EconomiaSocialySolidaria