Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació en Economia Social, Cooperativisme i Emprenedoria Logo del portal

JORNADA SOBRE POLÍTIQUES DE FOMENT DE L'ECONOMIA SOCIAL PER A LES ADMINISTRACIONS LOCALS VALENCIANES, 2021.02.06

  • 17 de maig de 2021
imatge de l'fullet

València, dimecres 2 de juny de 2021, 9:30-14:00h.
Modalitat mixta: Presencial a la Facultat d'Economia - Sala Sánchez Ayuso (1r pis) i per videoconferència (plataforma Zoom)

Objectiu de la Jornada: La present Jornada té un doble objectiu, en primer lloc, fer públics dos documents elaborats per l'Institut IUDESCOOP sobre les polítiques públiques de foment de l'economia social desenvolupades pels ajuntaments valencians. En segon lloc, es pretén crear un espai d'intercanvi i comunicació entre l'administració pública local i regional, la universitat i altres entitats de promoció de l'cooperativisme i l'economia social a nivell local.

Organitza: Institut Universitari d'Investigació en Economia Social, Cooperativisme i Emprenedoria (IUDESCOOP) de la Universitat de València.

Col·labora: CIRIEC-Espanya (Centre d'Informació i Recerca sobre Economia Pública, Social i Cooperativa) i CIDEC.

Finança: Conselleriad'Economia Sostenible, Sector Productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana.

Coordinen: Rafael Chaves Àvila i Maria José Vañó Vañó.

 

Inscripcions i lliurament de documentació

Les inscripcions es realitzaran fins a l'1 de juny, remetent un correu a cidec@uv.es indicant nom i procedència. Així mateix, s'indicarà si l'assistència serà presencial o per videoconferència. A les persones que assisteixen de forma presencial, se'ls lliurarà un exemplar de cadascuna de les publicacions. A les que assisteixen per videoconferència, se'ls enviarà l'enllaç d'accés a la sessió en les hores prèvies a la Jornada. l'aforament és reduït i la inscripció es farà per rigorós ordre de sol·licitud.

Programa