Logo de la Universitat de València Logo Institut Interuniversitari López Piñero Logo del portal

El grup UISYS, constituent de la Unitat d'Informació i Investigació Social i Sanitària, desenvolupa les seues activitats investigadores en ciències de la informació, ciències socials i sanitàries des de l'any 2008. La seua missió científica inclou la planificació i realització de recerca multidisciplinària d'alta qualitat que englobe professionals de les ciències de la documentació, de les ciències socials i de les sanitàries. El propòsit és fomentar la construcció d'un marc de referència que possibilite la integració i col·laboració de científics i col·lectius relacionats amb els objectius del grup, així com l'excel·lència en les missions de recerca, formació d'investigadors i servei públic.

L'objectiu general del grupo UISYS és l'abordatge interdisciplinari d'excel·lència en el desenvolupament de l'àrea d'informació social i sociosanitària i en la realització d'estudis comunitaris tant d'àmbit sociosanitari com social. El seu objectiu principal és facilitar la presa de decisions informades, tant per la població en general com pels professionals i institucions públiques o privades. Els objectius del grup s'aconsegueixen a través de les següents línies de recerca:

  • Informació i avaluació de l'activitat científica: desenvolupament i avaluació de sistemes d'informació científica; avaluació de l'activitat científica; anàlisi de les polítiques científiques i tecnològiques.
  • Estudis sociosanitaris: drogodependències; qualitat de vida; esport i cultura.

 Membres

Nom Categoria Contacte E-mail i pàgina web
Aleixandre Benavent, Rafael Científic titular dels OPI, CSIC
Dr. en Medicina
Tel. 963926237