Logo de la Universitat de València Logo Institut Interuniversitari López Piñero Logo del portal

Ajudes “Vicent Peset Llorca” per estades d’investigació a la biblioteca històrico-mèdica de l’Institut Interuniversitari López Piñero

  • 8 d’octubre de 2020
Sala biblioteca

Aquestes beques apareixen anualment i estan adreçades a les persones interessades per desenvolupar investigació dins de l’àmbit de la història de la ciència, la medicina i la tecnologia. Poden demanar-les persones doctores dins de l’àrea amb projectes de recerca relacionades amb els fonts de la biblioteca o els temes de treball de l’Institut Interuniversitari López Piñero. Les persones també col·laboraran dins dels cicles de seminaris del centre i altres activitats de docència i divulgació, així com mantenir reunions de treball amb els membres de l’ institut.

L’ajuda consisteix en una partida màxima de 1500 € destinats a les despeses de l’estada al Col·legi Major Rector Peset (o altre similar) durant un període màxim d’un mes i mínim d’una setmana durant el curs 2020-2021. La quantitat dependrà de la duració, la disponibilitat econòmica i de la llista de candidats presentats. També es facilitarà un carnet de biblioteca  i un correu provisional per accedir a tots els recursos bibliogràfics i serveis de préstec per tal de facilitar la recerca.

Les persones candidates hauran de presentar:

1.- CV complet.

2.- Projecte de recerca, tot indicant la seua relació amb la biblioteca Vicent Peset Llorca i l’Institut López Piñero.

3.- Dates del viatge.

Cal trametre en versió digital (PDF) la documentació amb la indicació a l'email "Ajudes Vicent Peset" abans del 20 d’octubre de 2020  a les dues següents adreces.

José Ramón Bertomeu Sánchez <Jose.R.Bertomeu@uv.es>

María Ricós <M.Carmen.Ricos@uv.es>

IMPORTANT: Cal enviar la documentació a les dues adreces d'email.