Logo de la Universitat de València Logo Institut Interuniversitari López Piñero Logo del portal

Beques "López Piñero" per a estudis històrics al voltant de la ciència, la medicina i la tecnologia

  • 25 d’abril de 2018
Beques

Aquestes beques apareixen anualment i estan adreçades a les persones interessades per desenvolupar estudis d' història de la ciència, la medicina i la tecnologia. Poden demanar-les persones inscrites a estudis predoctorals i també dels primers anys postdoctorals, i molt particularment les inscrites al màster i doctorat del programa interuniversitari (UV-UA-UMH) en el que participa l'Institut López Piñero.

Aquest any l'objectiu és fomentar la participació d'aquest col·lectiu d'estudiants al congrés Ciència, política, activisme i ciutadania: Zones d’intercanvi entre estudis socials i històrics sobre la ciència, la medicina i la tecnologia" que tindrà lloc en València 30-31 maig i 1 juny.

Les beques poden també servir per fomentar altres activitats d’investigació com l’assistència a congressos, la visita de fonts arxivístics i altres similars, sempre dins de l'àmbit de la història de la ciència, la tecnologia i la medicina. La quantitat donada dependrà de la disponibilitat econòmica i de la llista de candidats presentats. 

Termini presentació d'instàncies: abans del 5 de maig de 2018

Descarregar document:   beques López Piñero