Logo de la Universitat de València Logo Institut Interuniversitari López Piñero Logo del portal

Suspensió de les càpsules FICAE - CERVERÓ

  • 16 d’octubre de 2017
Suspensió de les càpsules FICAE - CERVERÓ

Els organitzadors del festival FICAE han informat avui la suspensió de les

càpsules FICAE-Cerveró amb el següent comunicat:

"A causa de problemes interns de l'equip de FICAE que han acabat amb la seua dissolució en dates recents, ens veiem obligats a suspendre les activitats previstes, concretament les Càpsules Cerveró, que anaven a realitzar-se durant el mes d'octubre i part de novembre.
Sentim molt haver de prendre aquesta decisió, i també la manera en la qual ens hem vist obligats a comunicar-la. Aquesta activitat ha sigut fonamental per al nostre festival, en convertir-se en un lloc de trobada i debat sobre la malaltia i les seues representacions, tant audiovisuals com a polítiques i ideològiques, per al que sempre vam tenir el suport i la col·laboració dels investigadors de l'Institut López Piñero".

Des de l'Institut López Piñero seguirem col·laborant amb el Festival FICAE en la realització d'activitats relacionades amb el cinema i la medicina, tal com hem fet en anys passats. Agraïm als organitzadors l'esforç realitzat per a dur a terme aquestes activitats que ofereixen un fòrum de discussió obert per a tota la ciutadania en temes de ciència, tecnologia i medicina.