Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació de Robòtica i Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (IRTIC) Logo del portal

El projecte WISERNETS té tres objectius principals, que poden descriure breument com segueix: 1. Límits fonamentals i disseny de nous algorismes per a la detecció de l'espectre distribuït en WSN ràdio assistida cognitiva, cosa que els permet prendre decisions depèn d'on hi ha els clars espectrals o no.
L'objectiu de Cosima és desenvolupar mètodes de comunicació nous a nivell físic per a la gestió d'interferències en xarxes sense fils de comunicació.
El principal concepte innovador que es proposa en aquest projecte consisteix a desenvolupar la teoria fonamental i els algoritmes requerits per donar lloc a una tecnologia de ràdios cognitives assistida per una xarxa de sensors, el que permetrà resoldre els diversos problemes.
El projecte COMONSENS se centra en fonaments teòrics, disseny d'algorismes i la implementació en dos temes principals: - Xarxes de comunicació - Xarxes de sensors
El context del projecte VARIMOS és la creació una xarxa de sensors sense fils per a vigilància mediambiental. Aquest tipus de xarxes plantegen en el seu desplegament un seguit de reptes donades les restriccions de processament, emmagatzematge, energia i comunicacions.
El projecte SENDORA se centra en el desenvolupament de tècniques innovadores basades en xarxes de sensors, que recolzessin la coexistència d'usuaris sense fil amb llicència i sense llicència a la mateixa àrea.
L'objectiu fonamental de la xarxa temàtica Infocom és facilitar l'intercanvi de coneixements i la formació d'investigadors entre els diversos grups de recerca nacionals que es troben desenvolupant les seues activitats en aquest àmbit .
Aquest proyecto CABINTEC (Subprojecte eSEÑAL: Sistema Intel·ligent de Senyalització i Informació en Trànsit) està enfocat a la prevenció d'accidents integrant sistemes electrònics avançats en un nou escenari de senyalització amb tecnologies cooperatives o I2V (Infrastructure-to-Vehicle Communication).
El projecte EINA neix de la voluntat de millorar les oportunitats d'autonomia personal i participació social de les persones amb PC i TEA, dotant-los d'una eina tecnològica que permeti controlar una gamma de dispositius bàsics per a la vida quotidiana, d'una manera accessible i comprensible per l'usuari final