Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació de Robòtica i Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (IRTIC) Logo del portal

Estudi i anàlisi de metodologies per a la posada en producció d'aplicacions d'internet responsabilitat de la SGGTM en sistemes de computació en el núvol (cloud computing)

Anàlisi de la metodologia més adequada per a la posada en producció d'aquelles aplicacions d'Internet que la Subdirecció consideri oportú en sistemes de computació en el núvol
Descripció

La finalitat principal és oferir un millor servei al ciutadà , que sigui flexible i s'adapti a la gran variabilitat en l'afluència d'usuaris a les aplicacions i que sigui al seu torn capaç d'assumir sense pèrdua o empitjorament del servei aquells moments d'elevat nombre de usuaris concurrents .

Els treballs que l'IR - LISITT ( UVEG ) realitza són :

  • Estudi de les aplicacions de la SGGTM presents a Internet que són candidates a adaptar-se a un sistema de Computació en Núvol . Per a això s'estudiarà tant la conveniència tècnica , com l'interès estratègic d'aquesta mesura , tenint en compte qüestions com ara el nombre d'usuaris, l'estacionalitat d'ús de l'aplicació, etc.
  •  Estudi de les opcions de serveis de Computació en Núvol , tenint en compte tant les solucions tècniques com les opcions de contractació i pagament que ofereixen les empreses dedicades a oferir aquest servei.
  •  Selecció dels serveis de Computació en Núvol considerats més convenients per a les necessitats de la SGGTM així com la proposta d'un màxim de tres que es puguin qualificar com els serveis més adequats per cobrir les necessitats de la Subdirecció.
  •  Definició de la metodologia a seguir per publicar a la Núvol una aplicació de la SGGTM . L'aplicació d'aquestes línies bàsiques ha de permetre la publicació d'aplicacions de la SGGTM servint per realitzar almenys una prova mitjançant algun servei de Cloud Computing gratuït amb el qual tenir dades i impressions provinents d'una prova real.

 

Data d'inici
2011 Març
Data de finalització
2011 Abril