Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació de Robòtica i Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (IRTIC) Logo del portal

Preparació i instal·lació d'un servidor d'aplicacions en les dependències de l'escola de trànsit de Mèrida ndencias de la escuela de tráfico de Mérida

L'objecte del treball definit en la present oferta és realitzar els estudis pertinents i emprendre les actuacions necessàries per tal d'instal·lar per la Subdirecció General de Gestió de Trànsit i Mobilitat (SGGTM) de la DGT.
Descripció

Un servidor suficient per a les aplicacions LINX, VEOS i ARENA, que pugui ser usat en l'Escola de Trànsit de Mèrida (Badajoz). Nombre d'usuaris concurrents .

Els treballs que l'IR - LISITT ( UVEG ) realitza són:

  • Definició dels requisits de programari del servidor en qüestió per la qual cosa la Universitat de València farà ús del seu gran coneixement de les aplicacions LINX , VEOS i ARENA, així com dels estàndards d'aplicacions web.
  • Definició dels requisits maquinari del servidor .
  • Revisió de les alternatives de servidors de què disposi la SGGTM per seleccionar l'equipament més adequat per als cursos formatius que es pretenen impartir .
  • Instal·lació al servidor finalment designat per la SGGTM de tot el programari necessari i abans esmentat.
  • Compilació de dades de prova suficients per als cursos de formació i la seva posterior càrrega a la base de dades del servidor.
  • Comprovació del servidor mitjançant bancs de proves funcionals i de rendiment .
  • Estudi de la línia de connexió entre l'Escola de Trànsit de Mèrida i la SGGTM per a la redacció d'un document de bones pràctiques pel que fa al mateniment i l'actualització periòdica del servidor.

 

 

Data d'inici
2011 Gener
Data de finalització
2011 Maig
Entitats col·laboradores:

SG GESTION DE TRAFICO Y MOVILIDAD - DGT