Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació de Robòtica i Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (IRTIC) Logo del portal

  • LSYM
El simulador reprodueix amb alt grau de realisme l'entorns de treball que es pot trobar a les instal·lacions fàbriques i magatzems. Les Grues Pont són màquines versàtils utilitzades per elevació/baixada vertical de carregues no guiades lliurement.
Descripció

Versió actualitzada novembre 2017 (aquí)

 

Aquest document mostra les principals característiques del Sistema Instruccional complet de Pont Grua basat en simulació i desenvolupat per LSyM. El hardware a integrar es correspon amb una consola de simulació de gamma mitjana, i el software té un disseny modular compost per cinc subsistemes que permeten maximitzar el rendiment de les tasques d'entrenament. El sistema instruccional consta doncs dels mòduls següents:

 

  • Un conjunt d'exercicis, anomenat disseny instruccional.
  • Un sistema de gestió d'usuaris.
  • Una interfície per l'instructor.
  • Un sistema d'avaluació i generació d'informe.
  • Un sistema de simulació de manipuladora telescòpica a temps real.

 

 

El simulador reprodueix amb alt grau de realisme l'entorns de treball que es pot trobar a les instal·lacions fàbriques i magatzems. Opcionalment, altres entorns també estan disponibles.

 

Les Grues Pont són màquines versàtils utilitzades per elevació/baixada vertical de carregues no guiats lliurement càrregues, equipades amb un únic o múltiple pont mòbil de la biga, que porta un mecanisme d'elevació mòbil i viatja en una estructura fixa de la pista aèria.

Poden estar equipades amb una àmplia gamma d'accessoris, normalement ganxos i eslingues, però també amb bigues separadores, elevadors de paletes, culleres, cullerots, elevadors de bobines c-ganxo, imants, elevadors de buit, etc
 

Data d'inici
2013 Juliol
Data de finalització
2015 Març