Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació de Robòtica i Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (IRTIC) Logo del portal

.
.
.
.
.

S'ajorna el webinar del projecte CEF Telecom sobre dades obertes

  • 20 de maig de 2022
Image de la noticia

El webinar sobre el projecte LOD-RoadTran18 que coordina l’IRTIC ha quedat ajornat, per la qual cosa no se celebrarà el divendres 27 de maig. Els membres del consorci continuen treballant en aquesta acció europea que té com a objectiu reutilitzar les dades dinàmiques del trànsit per carretera d'Espanya i República Txeca.

La Universitat de València coordina aquesta iniciativa, cofinançada per HaDEA, a través de l’IRTIC amb la assistència tècnica de LMT Group. La Direcció General de Trànsit, Desidedatum Data Company S.L., ESAM Tecnología S.L., Universitat Politècnica de València, TamTam Research i la Czech Technical University participen en la seua execució.

Així mateix, el desenvolupament del projecte facilitarà que el portal de dades europeu siga localitzable, accessible, interoperable i reutilitzable (FAIR). Una altra de les seues finalitats és conectar-lo amb qualsevol altra dada del sector utilitzant dades obertes enllaçades (LOD).

El contingut d'aquesta publicació és responsabilitat exclusiva d'IRTIC (UV) i no reflecteix necessàriament l'opinió de la Unió Europea.