Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació de Robòtica i Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (IRTIC) Logo del portal

.
.
.
.
.

AS4EDI19 completa els treballs d'anàlisis de requisits i entra en la fase proves d'interoperabilitat

  • 1 de desembre de 2020
Image de la noticia

Els membres del projecte AS4EDI19 han completat l'anàlisi de requisits i els seus dissenys de solució de la iniciativa i es disposen a entrar en la següent fase de l'acció, en la qual realitzaran les proves de conformitat i connectivitat del CEF així com les d'interoperabilitat entre ells.

Durant l'activitat d'anàlisi de requisits i disseny de solució, cada Punt d'Accés ha identificat els requisits tècnics i funcionals del projecte. A més, ha presentat un disseny de solució que tinguera en compte les especificacions del protocol de missatgeria eDelivery AS4 i els objectius del Building Block CEF eDelivery.

Així, el consorci AS4EDI19 continua avançant en les seues implementacions. Amb la conclusió de la fase d'anàlisi, començarà a realitzar les proves d'interoperabilitat i, amb CEF, els tests de conformitat i connectivitat.

La solució eDelivery del CEF consisteix en una xarxa de nodes en la qual cada participant es converteix en un node; d'aquesta manera, les empreses, administracions públiques i ciutadans poden intercanviar dades i documents electrònics de manera segura. El consorci AS4EDI19 està format per l’IRTIC, LMT Group, Crediflow, Tickstar, Qvalia, Net4market i mySupply.

El contingut d'aquesta publicació és responsabilitat exclusiva d'IRTIC (UV) i no reflecteix necessàriament l'opinió de la Unió Europea.