Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació de Robòtica i Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (IRTIC) Logo del portal

.
.
.
.
.

Celebració Kickoff meeting del projecte CEF eID4Spain

  • 26 de març de 2019
Image de la noticia

El dia 26 de març de 2019 va tindre lloc la reunió inicial del projecte CEF TELECOM eID4Spain - Connecting Regional and Local Administrations to Spanish eIDAS Node - (INEA/CEF/ICT/A2018/1633095), cofinançat per INEA, Unió Europea dins del programa CEF (Connecting Europe Facility). La reunió va ser en la Universitat de València, coordinadora del projecte, en la seu de l'Institut de Robòtica i de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions, IRTIC, on treballa el grup d'investigació LISITT que s'encarrega de la coordinació del projecte.

A la reunió van assistir membres de totes les entitats participants, l'empresa Leading Management Technology S.L., la Universidad Carlos III de Madrid, la Junta de Extremadura, la Diputación de Ciudad Real, la Diputació de València, l'empresa Guadaltel, S.A. i l'Ajuntament Rivas Vaciamadrid.

Durant el matí es van tractar aspectes de la revisió del consorci i del projecte: els participants i el pla de treball, del reglament eIDAS i també temes tècnics i administratius del projecte deixant la vesprada per a temes pràctics sobre cl@ve, deadlines, informes finals i compromisos adquirits.

El contingut d'aquesta publicació és responsabilitat exclusiva d'IRTIC (UV) i no reflecteix necessàriament l'opinió de la Unió Europea.

Imatges: