Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació de Robòtica i Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (IRTIC) Logo del portal

.
.
.
.
.

Curs pràctic de Mètode Kanban i la seua aplicació a través de l'eina kanbanize

  • 1 de juliol de 2019
Image de la noticia

El pròxim divendres 12 de juliol el Parc Científic de la Universitat de València acull la jornada formativa “Conceptes bàsics del mètode Kanban i com aplicar-los a través de l'eina Kanbanize”.

L'IRTIC, juntament amb Mobiliza Academy i Berriprocess organitzen un curs pràctic gratuït dirigit a empreses que vulguen conéixer el mètode kanban per a aconseguir una gestió àgil de projectes i serveis. La jornada està dirigida a Empreses de tots els sectors que vulguen conéixer el mètode Kanban i la seua aplicació pràctica amb *kanbanize com a eina de gestió àgil de projectes i serveis.

Què és el mètode kanban
El mètode kanban permet a les organitzacions visualitzar i entendre millor el seu treball i les seues pràctiques de gestió. És un sistema d'informació que controla de manera harmònica la fabricació de productes en quantitat i temps. Kanban és una paraula japonesa que significa cartell o panell, element clau d'aquest mètode productiu.
Aquest sistema va sorgir amb l'objectiu de millorar la producció dividint el procés en fases delimitades. Fins que una fase no estava completament acabada, no es passava a la següent, garantint d'aquesta manera un producte final de qualitat.
La jornada proposa de manera pràctica un acostament a aquest mètode. Juntament amb ponents de primer nivell com Sergey Erofeev, expert en integració de sistemes que permeten automatitzar el flux de treball.


Inscripcions
La jornada és completament gratuïta i tindrà lloc en l'Institut de Robòtica de la Universitat de València situat en el *Parc *Científic de Paterna. Per a assistir és necessària inscripció prèvia en el següent enllaç.

9:00- 9:15. Recepció i acreditació d'assistents
9:15-9:30. Apertura de la jornada. D. Juan José Martinez Durá, Director de l'IRTIC
09:30-11:00. Kanban Conceptes. Ponent: Sergey Erofeev
El mètode Kanban ensenya a les organitzacions a visualitzar i entendre millor el seu treball i les seues pràctiques actuals de gestió. Així mateix, ensenya formes pragmàtiques de com millorar contínuament i satisfer als seus clients de manera sostenible..
Contingut
• Métode Kanban: 6 pràcticas generales
• Gestió de taulers i targetes a nivell personal i d'equip
• Ensenyarem exemples de la nostra experiència
Ponent: Sergey Erofeev

11:00-11:30. Descans Networking  amb café
11:30-13:30. Cas pràctic eina Kanbanize. Ponent: Sergey Erofeev.
Contingut
• Com aplicar el mètode Kanban amb Kanbanize
• Una introducció a les funcionalitats més importants de Kanbanize (dashboard, analítiques, integracions amb correu, Excel i altres eines, etc.)
• Ensenyarem exemples reals en el sector industrial
14:00-14:15. Tancament de la jornada. D. Juan José Martínez Durá, Director de l'IRTIC