Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació de Robòtica i Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (IRTIC) Logo del portal

.
.
.
.
.

LOD-ROADTRAN18 celebra la seua segona reunió del consorci

  • 24 de novembre de 2020
Image de la noticia

Les entitats que participen en el projecte LOD-RoadTran18 s'han reunit l'1 d'octubre per a celebrar la segona reunió del consorci. L'IRTIC coordina l'acció, finançada per la Unió Europea a través del mecanisme CEF, amb el suport de LMT Group.

El projecte té com a objectiu, entre altres qüestions, la millora de la interoperabilitat, distribució i reusabilitat a escala europea de les dades de trànsit d'Espanya i la República Txeca, a més que adquirisquen caràcter de dada oberta enllaçada (Linked Open Data, LOD). LOD-RoadTran18 contribuirà amb la visualització i descàrrega de dades, a més de millorar l'extracció de significat d'aquests, la qual cosa permetrà altres tipus de serveis que només es poden aconseguir amb l'ús de LOD.

A més de l'IRTIC i LMT Group, en la iniciativa participen la Direcció General de Trànsit, Desidedatum Data Company S.L, ESAM Tecnologia S.L., Universitat Politècnica de València, TamTam Research i la Czech Technical University.

Web oficial: http://cef.uv.es/lodroadtran18

Web d'INEA: https://ec.europa.eu/inea/en/connecting-europe-facility/cef-telecom/2018-eu-ia-0088

Data d'inici: 01/09/2019

Conclusió del projecte: 30/09/2022

Número d'acord: INEA/CEF/ICT/A2018/1803421

Número d'acció: 2018-EU-IA-0088

El contingut d'aquesta publicació és responsabilitat exclusiva d'IRTIC (UV) i no reflecteix necessàriament l'opinió de la Unió Europea.