Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació de Robòtica i Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (IRTIC) Logo del portal

.
.
.
.
.

LOD-RoadTran18 presenta un article en l’11ª conferència d’EATIS

  • 6 de juny de 2022
Image de la noticia

Durant aquests passats dies 1, 2 i 3 de juny de 2022, ha tingut lloc a l’Instituto de Engenharia Electrónica e Informática de Aveiro (IEETA), Portugal, l’11th Euro American Conference on Telematics and Information Systems (EATIS).

En aquesta edició del congrés, que entre altres temes ha tractat especialment el transport intel·ligent, s'ha presentat un treball per part dels membres del consorci del projecte en el qual s'ha mostrat, amb focus en el projecte LOD-RoadTran18, l'ús particular d'ontologies basades en les especificacions europees del model DATEX II UML amb abast d'informació de trànsit relacionada amb la seguretat viària (SRTI) versió 3. El títol de l'article ha sigut “LOD-RoadTran18: Supporting the cross-border use of Road Traffic Data with Linked Open Data based on DATEX II” i, els seus autors: Julian Gutiérrez, J. Javier Samper, Ana Delgado, Jose Rocha, Petr Bureš i Zuzana Purkrábková.

El contingut d'aquesta publicació és responsabilitat exclusiva d'IRTIC (UV) i no reflecteix necessàriament l'opinió de la Unió Europea.