Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació de Robòtica i Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (IRTIC) Logo del portal

L'IRTIC rep un reconeixement per la seua labor i trajectòria en el X aniversari del Parc Científic

  • 16 d’octubre de 2019
Image de la noticia

L'Institut d'Investigació i Tecnologies de la Informació i la Comunicació ha rebut durant l'acte central del X aniversari del Parc Científic el reconeixement a la seua labor. Aquest guardó reconeix “la seua capacitat i el seu paper motor en la transferència del coneixement”.

L'Institut d'Investigació i Tecnologies de la Informació i la Comunicació ha rebut durant l'acte central del X aniversari del Parc Científic el reconeixement a la seua labor. Aquest guardó, que ha sigut recollit pel director de l'IRTIC Marcos Fernández, reconeix el paper de l'IRTIC com a “motor en la transferència del coneixement”.

L'acte de lliurament ha comptat amb la presència de la consellera d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, Carolina Pascual i de la rectora de la Universitat de València, Mavi Mestre. Juntament amb l'IRTIC han sigut reconeguts també els Instituts d'Investigació que formen part del Parc Científic.

X aniversari del Parc Científic

Al setembre de 2009 es va inaugurar de manera oficial el Parc Científic de la Universitat de València. El projecte buscava desenvolupar un ecosistema d'innovació que afavorira la transferència de coneixement. Actualment conviuen en el Parc Científic set instituts d'investigació, entre els quals es troba l'IRTIC, així com dos centres singulars. El Parc Científic acull també més de 90 empreses innovadores de base científic-tecnológica.

L'acte institucional que ha tingut lloc hui ha comptat amb la presència de Nuria Oliver, científica informàtica responsable del departament de Ciència de Dades en Vodafone i especialista en models computacionals de comportament humà. La científica ha oferit una ponència amb el títol Cap a una Intel·ligència Artificial per i per a la Societat.