Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació de Robòtica i Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (IRTIC) Logo del portal

El projecte eID4Spain20 celebra la seua segona reunió del consorci per a desenvolupar el pla individual d'implementació

  • 14 de setembre de 2021
Image de la noticia

El consorci eID4Spain20 ha celebrat la segona reunió del projecte el 10 de setembre, durant la qual ha abordat la seua pròxima fita, el desenvolupament del pla individual d'implementació. La trobada digital també ha servit per a revisar la situació de cada entitat participant i planificar les pròximes tasques.

L'acció connectarà els serveis electrònics públics prestats per les tres administracions públiques espanyoles participants, Ajuntament de Torrent, Ayuntamiento de Alcobendas i Deputación d'Orense, al node eIDAS espanyol a través de CL@VE 2.0. D'aquesta manera, duran a terme l'autenticació transfronterera d'acord amb el Reglament eIDAS.

Per tant, el projecte facilitarà l'accés als serveis electrònics públics espanyols a tots els ciutadans i empreses de la UE que utilitzen la seua identificació electrònica nacional, de manera que es garantisca la mobilitat transfronterera i el suport i reforç del mercat únic digital. L'Agència Executiva Europea en els àmbits de la Salut i Digital (HaDEA) de la Comissió Europea cofinança aquest projecte a través del programa CEF Telecom.

Web oficial: http://cef.uv.es/eID4Spain2020/

Web d’INEA, ara HaDEA: https://ec.europa.eu/inea/en/connecting-europe-facility/cef-telecom/2020-es-ia-0025

Inici del projecte: 01/02/2021

Conclusió del projecte: 31/07/2022

Número d’acord: INEA/CEF/ICT/A2020/2271108

Número d’acció: 2020-ES-IA-0025

El contingut d'aquesta publicació és responsabilitat exclusiva d'IRTIC (UV) i no reflecteix necessàriament l'opinió de la Unió Europea.