Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació de Robòtica i Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (IRTIC) Logo del portal

Aprovada l'esmena del projecte UP-Access

  • 8 d’abril de 2019
Image de la noticia

L'Acció del consorci es prolonga i s'espera que es complete el 30 de Juny de 2019.

L'esmena del Projecte UP-Access eDelivery ha sigut aprovat per INEA. Així, aquesta modificació inclou una extensió de la data final del projecte. L'acció s'espera que finalitze el 30 de juny de 2019. Aquesta modificació permetrà als participants completar correctament la implementació dels quatre Punts d'Accés AS4 i els seus respectius SMP per a concloure amb èxit els Tests d'Interoperabilitat.

Per una altra banda, la col·laboració de Credemtel S.P.A. finalitza al mateix temps que s'incorpora Webware Internet Solutions GmbH. Aquesta experimentada empresa de solucions de Punts d'Accés PEPPOL substitueix a Credemtel en el consorci. Webware té el potencial necessari per a cubrir l'acció i implementar-la d'acord amb els requisits d'eDelivery CEF Telecom. 

Per a més informació: http://worldofinnovation.eu/up-access ‎

El contingut d'aquesta publicació és responsabilitat exclusiva d'IRTIC (UV) i no reflecteix necessàriament l'opinió de la Unió Europea.

.