Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Grup d'investigació DATS

El 2017 el Servei Català de Trànsit va detectar la necessitat de disposar d’un Pla Integral ITS que abastés el període 2017-2019 i va elaborar un document que marqués les línies estratègiques per afrontar aquesta evolució.
Per altra banda, en els últims anys s’ha observant un increment important del volum de desplaçaments per carretera, possiblement degut al creixement econòmic i a les noves necessitats de mobilitat dels ciutadans. Aquest fet està provocant un augment de la congestió en les infraestructures viàries i del consum d'energia, així com nombrosos problemes mediambientals. 
A més de la implementació de mesures tradicionals, cal recolzar-se de les noves tecnologies per dur a terme una gestió del trànsit més eficient i sostenible i poder treure el màxim profit de la xarxa viària disponible. 
Els ITS són sistemes avançats que permeten proporcionar serveis innovadors de gestió i informació de trànsit. 
Amb tot això, l’SCT vol donar continuïtat a aquesta eina de planificació i l'INTRAS dotarà el suport tècnic per desenvolupar el nou Pla Integral ITS 2020-2022.

Data d'inici : d’agost / 2019.

Data de finalització: de desembre / 2019.

Investigadors principals:

Francisco Alonso

.

Entitat finançadores:

Servei Català de Trànsit

.

Imatges:
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies