Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació de Trànsit i Seguretat Viària Logo del portal

CAMP-sUmp (CAMPus sustainable university mobility plans in MED areas) el lema del qual és “Junts per la movilitat sostenible” és un projecte d'investigació europeu cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional.
Acrònim

CAMP-sUmp

Descripció

CAMP-sUmp      Resultat d'imatges de facebook logo

https://camp-sump.interreg-med.eu/

RN: 1MED15_2.3_M1_238

CAMP-sUmp (Campus sustainable university mobility plans in MED areas) el lema del qual és “Junts per la mobilitat sostenible” és un projecte de recerca europeu cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional destinat a millorar els instruments de planificació de mobilitat urbana sostenible o *SUMP (Pla de Mobilitat Urbana Sostenible), a través d'estratègies de mobilitat innovadores per a Fluxos d'estudiants i treballadors dins del Campus Universitari MED Area i la seua integració amb àrees urbanes. Té una durada de 18 mesos i acaba el 30 d'abril de 2018.

Les Universitats participants en el projecte són: la Fundació Magna Gràcia, el líder del projecte, i les Universitats d'Atenes, València, Xipre, Split, Malta i Bolonya.

El principal objectiu del projecte CAMP-sUmp és proposar formes noves i innovadores per als fluxos dels estudiants i treballadors per a desplaçar-se als campus de les universitats i la seua integració amb les àrees urbanes en les regions de la conca del mar del nord del Mediterrani.

Cada soci del projecte analitzarà la seua situació de partida per a obtenir un estat de l'art definit amb les dades, les polítiques i els instruments de planificació pel que fa a la mobilitat cap a / des de / dins del Campus i la seua integració amb la mobilitat urbana. S'elaborarà i aplicarà un pla d'acció transnacional per al pla universitari de mobilitat sostenible, així com un full de ruta per als prenedors de decisions i un model de TIC.

 

Categoria projecte

Recerca

Data d'inici
2016 Novembre
Data de finalització
2018 Abril
Tipus projecte
  • UE - INTERREG