Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • INTRAS

Signatura conveni de col·laboració amb el INTRANT de la República Dominicana

  • 1 d'agost de 2017

L'1 d'agost de 2017, l'Intituto Nacional de Trànsit i Transport Terrestre (INTRANT) de la República Dominicana ha signat amb l'INTRAS de la Universitat de València un conveni de col·laboració per a la realització d'activitats de capacitació, investigació, assessorament i de qualsevol un altre àmbit d'interès mutu per a la implementació dels plans derivats de la Llei 63-17 sobre Mobilitat, Transport Terrestre, Trànsit i Seguretat Viària de la República Dominicana.

El responsable del projecte per part de la UVEG serà el Dr. Francisco Alonso, Director de l'INTRAS, que ha mantingut durant els últims mesos una col·laboració científica i diverses reunions amb el Ministeri d'Obres Públiques i Comunicacions així com amb les altres institucions que van conformar la Comissió Presidencial per a la Seguretat Viària de la República Dominicana.

La col·laboració del professor Alonso va començar al gener passat amb la redacció del Pla Estratègic Nacional per a la Seguretat Viària de la República Dominicana 2017-2020 i en la revisió del llavors Projecte de Llei de Mobilitat, Transport Terrestre, Trànsit i Seguretat vial de la República Dominicana .

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies