Visita de la delegació municipal de Cartagena d'Índies (Colòmbia)

  • 24 d'octubre de 2017

Una delegació municipal de Cartagena d'Índies (Colòmbia) ha visitat la ciutat de València durant els dies 17 al 24 d'octubre de 2017 amb la finalitat de facilitar elements d'anàlisi i reflexió que permeten aprofundir els temes centrals de l'acord de cooperació tècnica subscrit entre tots dos municipis al febrer de 2015.

Entre les activitats realitzades s'ha inclòs la visita a l'INTRAS la vesprada del dia 18, on els ha rebut el nostre director, Dr. Francisco Alonso.

Les jornades de treball han sigut espais per a l'intercanvi d'informació, la reflexió conjunta i la identificació d'experiències reeixides, que permeten avançar en la gestió municipal relacionada amb temes com ara l'enfortiment del sistema de semaforització i d'informació viària al municipi. En aquest eix temàtic també s'inclou el projecte d'aparcaments al centre històric de la ciutat. 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies