Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació de Trànsit i Seguretat Viària Logo del portal

Entrevista per al canal de televisió À Punt

  • 22 de maig de 2023
Alonso

El Dr. Francisco Alonso, Director de l'INTRAS, ha estat entrevistat pel canal de televisió À Punt, pel seu programa Zoom i el seu reportatge de recerca “Seguretat Viària”, emès el 22 de maig de 2023.

Excés de velocitat, avançaments amb línia contínua, invasió del carril contrari… són infraccions que posen en perill no només la vida del qui les efectua, sinó també la de la resta de conductors. Han augmentat les conductes temeràries? Familiars de sinistres de trànsit i experts sol·liciten penes més dures per conduir sota els efectes de l'alcohol i/o de les drogues. S'haurien d'endurir les penes per delictes de trànsit? O la solució passa per la conscienciació i educació vial?

Un reportatge en què, a més del Dr. Alonso, han intervingut víctimes, familiars de víctimes, causants de sinistres vials així com el Dr. Luis Montoro, catedràtic de Seguretat Viària, i altres experts.