Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació de Trànsit i Seguretat Viària Logo del portal

Massiva repercussió en els mitjans de comunicació del Ig Nobel concedit a investigadors de l’INTRAS

  • 31 de desembre de 2018
Image de la noticia

Centenars de mitjans de comunicació s'han fet ressò de la concessió del Ig Nobel de la Pau 2018 a investigadors de l'INTRAS així com de l'esdeveniment en el qual el Dr. Francisco Alonso va rebre el mateix en el Sanders Theatre de la Universitat d'Harvard.

El Dr. Francisco Alonso va recollir el premi en nom seu i en el de tots els co-autors de l'article científic "Shouting and Cursing While Driving: Frequency, Reasons, Perceived Risk and Punishment" i/o de la investigació en la qual es basa : "la Justícia al Trànsit: Coneixement i Valoració de la Població Espanyola", el 13 de setembre de 2018.

Des de llavors fins a final de desembre 2018, la notícia ha tingut una gran repercussió en més de 100 mitjans de comunicació diferents (premsa, televisió, ràdio ...) en països de tots els continents del món, sobretot a Espanya, Estats Units i Regne Unit .

Alguns d'aquests mitjans en altres països han estat: BBC, Boston Herald, The Guardian, Le Courrier Australien, Science on top, Sputnik...

El Dr. Francisco Alonso també ha concedit diverses entrevistes a diversos mitjans nacionals i internacionals que així ho han sol·licitat.