Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació de Trànsit i Seguretat Viària Logo del portal

Presentació Innovacarretera 2020

  • 16 de setembre de 2020
Image de la noticia

El 16 de setembre de 2020, el Dr. Francisco Alonso, Director de l'INTRAS, ha participat en l'esdeveniment virtual "Presentació de Innovacarretera 2020", on s'ha Informat sobre els detalls de participació en la VI edició de Innovacarretera i que ha acabat amb un col·loqui amb els assistents.

L'Exposició Tecnològica de les innovacions en el sector de les infraestructures viàries, Innovacarretera 2020, està organitzada per la Plataforma Tecnològica Espanyola de la Carretera (PTC) i se celebrarà els propers dies 11 i 12 de novembre de manera virtual donades les circumstàncies especials d'aquest any.

En Innovacarretera 2020 podràs descobrir un món nou d'experiències unint la facilitat de participació des de casa o oficina amb la possibilitat d'interactuar en temps real amb els assistents. A través del teu avatar, podràs parlar en directe amb les "persones" amb les que et creues, facilitar dades de contacte, assistir a conferències, mantenir reunions B2B de manera privada o mostrar en un estand o un showroom la tecnologia de la teva organització.