Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació de Trànsit i Seguretat Viària Logo del portal

Segona reunió del Consell de l'INTRANT, Rep. Dominicana

  • 27 de setembre de 2017
Image de la noticia

L'Institut Nacional de Trànsit i Transport Terrestre (INTRANT) de la República Dominicana ha celebrat la seua segona reunió el 27 de setembre de 2017, a la qual va assistir el director de l'INTRAS, Dr. Francisco Alonso, com a representant de la Universitat de València i assessor de l'INTRANT.

Durant la reunió, que va presidir el ministre d'Obres Públiques, Gonzalo Castillo, la directora executiva de l'INTRANT, l’enginyera Claudia Franchesca De Los Santos, va destacar alguns acords interinstitucionals als quals ha arribat la institució, com és ara el conveni de col·laboració signat amb l'INTRAS de la Universitat de València.

De Los Santos va explicar els avanços experimentats per la institució, poc menys de tres mesos després de la seua creació, i va presentar els esborranys de set reglaments, que després de consensuats seran enviats al Poder Executiu perquè, si escau, els aprove.

 

A la reunió van assistir, a més, representants d'Interior i Policia, de Salut Pública i Assistència Social, del Ministeri d'Educació, de la Liga Municipal, de la Procuradoria General de la República i del Ministeri d'Economia, Planificació i Desenvolupament.