Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació de Trànsit i Seguretat Viària Logo del portal

Seminari per analitzar el futur del turisme a República Dominicana

  • 24 de gener de 2020
Image de la noticia

El 24 de gener de 2020, s'ha celebrat la primera trobada entre la Universitat de València, la Universitat Central de l'Est (UCE) de la República Dominicana i l'empresa turística Grup Punta Cana.

La conferència inaugural ha comptat amb la presència del Vicerector d'Internacionalització i Cooperació, Carles Padilla; el Rector de la Universidad Central del Este de la República Dominicana, José Hazim; el Vicepresident sènior del Grup Punta Cana i Director general de l'Aeroport Punta Cana, Frank Elías Rainieri, i el Director de l'Institut Universitari d'Investigació en Trànsit i Seguretat Viària (INTRAS) de la Universitat de València, Francisco Alonso. La Rectora de la Universitat de València, Mª Vicenta Mestre, ha pogut estar present a través d'un vídeo que s'ha emès a l'inici de la conferència.

El Vicerector Carles Padilla ha agraït al Director de l'INTRAS Francisco Alonso el seu treball per estrènyer la relació entre la Universitat de València i la Universidad Central del Este. A més, Padilla ha destacat "la importància de la col·laboració conjunta entre l'administració pública, l'empresa privada i el món acadèmic per al benefici comú de la societat". 

Video