Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació de Trànsit i Seguretat Viària Logo del portal

XII Congrés (Inter) Nacional de Psicologia Jurídica i Forense

  • 15 de febrer de 2020
Image de la noticia

L'INTRAS ha participat en el XII Congrés (Inter) Nacional de Psicologia Jurídica i Forense celebrat a Madrid de l'13 a el 15 de febrer de 2020, i organitzat per la Societat Espanyola de Psicologia Jurídica i Forense (SEPJF), amb les ponències del Dr. Francisco Alonso, Director de l'INTRAS, i del Dr. Francisco Tortosa, Director del grup de recerca PRECOVIR, pertanyent al mateix.

El Dr. Francisco Alonso va presentar la ponència "Relació entre la Psicologia de l'Trànsit i Seguretat Viària Espanyola i la implementació dels plans derivats de la Llei 63-17 sobre Mobilitat, Transport Terrestre, Trànsit i Seguretat Viària de la República Dominicana", dins la Taula d'Experts "Actuació professional en els Centres de Reconeixement. Fortaleses i debilitats ".

D'altra banda, La ponència del Dr. Francisco Tortosa va tractar de la "Avaluació Neuropsicològica en Seguretat Viària. Amb especial atenció als conductors majors avaluats en els Centres de Reconeixement de Conductors", dins el Simposi "Psicologia de l'Trànsit i la Seguretat" 

Web