University of Valencia logo Logo Institute of Materials Science (ICMUV) Logo del portal

Event homenatge al Professor Fernando Sapiña

  • May 24th, 2021
Image de la noticia

El laboratori de Gastronomia de la Universitat de València organitza un event cultural el 24 de maig a las 13:00 en la Biblioteca de la Facultat de Farmàcia.

Fernando Sapiña (1964-2018) va ser Professor de Quìmica Inorgánica de la Universitat de València i un eminent gastrònom. Va tindre gran influencia en el grau de Ciències Gastronòmiques, particularment en els esttudiants i el professorat. Como a gastrònom va desenvolupar la técnica de l´esferificació inversa que es va aplicar al restaurant El Bulli de Ferran Adrià . Aquesta técnica l´aprenen els estudiants del grau perquè conjuga Ciència i Gastronomia per a aconseguir el que Fernando Sapiña anomenaria "un instant de plaer efímer". 

El laboratori de Gastronomia de la Universitat de València organitza un event cultural el 24 de maig a les 13:00 en la Biblioteca de la Facultat de Farmàcia. El motiu és fer entrega a la biblioteca d´un donatiu de llibres de cuina i gastronomia perquè els estudiants en gaudeixen. No oblidem que els gastrònoms tenen l´obligació moral de saber cóm allargar eixos moments de plaer. Així la resta podrem viure´ls. 


Com l´aforament és limitat per la pandèmia només es pot accedir per invitaciò.