Logo de la Universdad de Valencia Logo del portal

  • Vertebrados terrestres
  1. Greño, J. L., Belda, E. y Barba, E. – Temperatures during the nestling period affect postfledging survival in Mediterranean great tits Parus major. Journal of Avian Biology – en prensa.
  2. Arizaga, J., Barba, E. y Belda, E. J. 2007. Fuel management and stopover duration of Blackcaps stopping over in northern Spain during autumn migration period. Bird Study – en prensa.
  3. Armengol, X., Antón-Pardo, M. T., Atiénzar, F., Echevarrías, J. L. y Barba, E. Limnological variables relevant to the presence of the endangered white-headed duck in southeastern Spanish wetlands during a dry year. Acta Zoologica Academiae Scientiarum Hungaricae – en prensa.
  4. Domínguez, M., Barba, E., Cantó, J. L., López, G. M. y Monrós, J. S. 2007. Seasonal interchange of European robin Erithacus rubecula populations in an evergreen oak forest. Acta Ornithologica 42: 15-21.
  5. Arizaga, J., Alonso, D., Campos, F., Unamuno, J. M., Monteagudo, A., Fernández, G. Carregal, X. M. and Barba, E. 2006. ¿Muestra el pechiazul (Luscinia svecica) en España una segregación geográfica en el paso postnupcial a nivel de subespecie? Ardeola 53: 285-291.
  6. Gil-Delgado, J. A., Marco, E., Paredes, M. y Vives-Ferrándiz, C. Seasonal clutch size variation of multi-brooded bird species: comparison between breeding season and latitudes. - Ibis 147. (en prensa)
  7. Belda, E., Monrós, J. S. y Barba, E. Resident and transient dynamics, site fidelity and survival in wintering blackcaps: evidence from capture-recapture analyses. Ibis 149: 396-404.
  8. Leal, A., Monrós, J. S. y Barba, E. 2004. Migration and wintering of blackcaps Sylvia atricapilla in eastern Spain. - Ardeola 51: 345-355.
  9. Barba, E., Gil-Delgado, J. A. y Monrós, J. S. 2004. Relationship between nestling diet and breeding performance of Great Tits in a caterpillar-poor environment. pp. 233-238 en Van Emden, H. F. y Rothschild, M. (eds.) Insect and bird interactions . Intercept, Cambridge.
  10. Andreu, J. y Barba, E. 2006. Breeding dispersal of Great Tits Parus major in a homogeneous habitat: effects of sex, age, and mating status. – Ardea 94: 45-58.
  11. López, G. y Monrós, J. S. 2003. Bigotudo Panurus biarmicus. pp. 504-505 en Martí, R. y del Moral, J.C. (eds.) Atlas de las Aves Reproductoras de España . Dirección General de Conservación de la Naturaleza-Sociedad Española de Ornitología, Madrid.
  12. Monrós, J. S., Belda, E. J. y Barba, E. 2002. Post-fledging survival of individual great tits: the effect of hatching date and fledging mass. - Oikos 99: 481-488.
  13. Encabo, S. I., Barba, E., Gil-Delgado, J. A. y Monrós, J. S. 2002. Geographic variation in egg size of Great Tits: a new perspective. - Ibis 144: 623-631.
  14. Gil-Delgado, J. A., Vives-Ferrándiz, C. y Tapiero, A. 2002. Tendencia decreciente de una población de Gorrión Común Passer domesticus en los naranjales del Este de España. Ardeola 49: 195-209.
  15. Monrós, J. S., Encabo, S. I. y Barba, E. 2002. Variación del peso de los pollos de carbonero común Parus major tras abandonar el nido. - Revista de Anillamiento 9-10: 53-55
 
Esta página web utiliza cookies propias y de terceros con fines técnicos, de análisis del tráfico y para facilitar la inserción de contenidos en redes sociales a petición del usuario. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Para más información consulte nuestrapolítica de cookies