Logo de la Universdad de Valencia Logo del portal

  • IHMC

Jacalyn Duffin - The Stethoscope

Convertir a pdf (abre en nueva ventana)
 

Jacalyn Duffin, professora canadenca, especialista d'història de la medicina i particularment en la biografia de René Laënnec, descobridor de l'estetoscopi, va donar una  interessant conferència a l'Institut d'Història de la Medicina i de la Ciència "López Piñero" el dia 22 de febrer de 2017, dins del cicle d'activitats de l'exposició organitzada pel professor Joan Lloret: "Auscultar per escoltar". 
La conferència va servir per a repensar l'atribució de descobriments, els usos dels sentits dins de la medicina, els processos d'arribada de nous instruments per al diagnòstic mèdic i els canvis dins de les relacions entre doctors i pacients, a més de moltes altres qüestions que varen animar el debat posterior.
La conferència impartida per la professora Jacalyn Duffin respecte a l'estetoscopi ja està disponible a la pàgina web
<http://mmedia.uv.es/buildhtml/47988>

 
Esta página web utiliza cookies propias y de terceros con fines técnicos, de análisis del tráfico y para facilitar la inserción de contenidos en redes sociales a petición del usuario. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Para más información consulte nuestrapolítica de cookies