Logo de la Universdad de Valencia Logo Junta electoral Logo del portal

.
Junta Electoral.

Precampanya eleccions a rector o rectora

  • 31 octubre de 2017
Image de la noticia

En virtut de l'article 20.5 del Reglament electoral general que al·ludeix a la precampanya en les eleccions a rector o rectora, la Junta Electoral ha acordat facilitar a les possibles persones interessades en presentar-se com a candidat o candidata els mitjans següents per a possibilitar-los el desenvolupament de la precampanya.

En virtut de l'article 20.5 del Reglament electoral general que al·ludeix a la precampanya en les eleccions a rector o rectora, la Junta Electoral ha acordat facilitar a les possibles persones interessades en presentar-se com a candidat o candidata els mitjans següents per a possibilitar-los el desenvolupament de la precampanya:
1. La possibilitat de dirigir algun missatge a la comunitat universitària en el que en cap cas es podrà demanar el vot, ja que conforme a l'article 20 del Reglament electoral general, solament pot efectuar-se durant la campanya electoral. A aquest efecte els possibles precandidats o precandidates hauran de remetre el missatge a la Junta Electoral (eleccions@uv.es) que serà l'encarregada de comunicar-ho a la llista zero.
2. La possibilitat d'utilitzar espais de la Universitat per a reunions preparatòries o de contacte amb la comunitat universitària. L'ús d'espais podrà sol·licitar-se directament als deganats, direcció de centre, unitats de campus i responsables d'edificis de la Universitat.
3. L'ajuda de la Unitat Web i Màrqueting de la Universitat per al disseny de pàgines web, ús de recursos informàtics i accés a xarxes socials a l'efecte de la qual hauran de dirigir-se a la Junta Electoral que els facilitarà la persona de contacte per a aquesta ajuda.