University of Valencia logo Logo del portal

  • Novetats

Apparella't, la nova aplicació per a trobar parelles lingüístiques!

  • June 14th, 2019

Apparella't i utilitza la llengua!

Apparella’t és una aplicació gratuïta per trobar parella lingüística que ha estat elaborada per la Plataforma per la Llengua, una organització no governamental que treballa per promoure la llengua arreu dels territoris on es parla valencià. Aquesta iniciativa ha estat possible gràcies al suport de la Generalitat Valenciana, la Generalitat de Catalunya, el Govern de les Illes Balears i els donatius de 205 mecenes.

L’aplicació mòbil, amb un funcionament semblant al d’aplicacions per trobar parella, farà més fàcil i entretingut trobar una persona amb qui formar una parella lingüística. Podràs aprendre o ensenyar valencià estigues on estigues, tant dins del domini lingüístic com arreu del món. Gràcies al geolocalitzador, trobaràs una persona voluntària que parla valencià fluidament i una d’aprenent que tinga coneixements bàsics i vulga adquirir fluïdesa.

Potenciem l’ús social del valencià mitjançant aplicacions tecnològiques. Les parelles lingüístiques són una eina clau per contribuir a l’arrelament i la cohesió social! Descarrega-te-la! 

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy