University of Valencia logo Logo del portal

  • Novetats

Grups de conversa [curs 2018-2019]

  • February 5th, 2019
Grups de conversa (2018-2019)

Durant tot el curs romandrà oberta la inscripció als grups de conversa de valencià als centres d'autoaprenentatge

Quant als grups de conversa d'anglès, de francès i d'alemany, en un primer període, del 3 al 21 de setembre i de manera presencial als CAL, s'ha de demanar cita per a la inscripció i aportar un dels documents d'identificació següents:

- carnet de la Universitat
- resguard de la matrícula
carnet del col·lectiu AlumniUV

Durant les inscripcions, que tindran lloc en la cita que us assignaran entre el 3 de setembre i el 21 de setembre, de dilluns a dijous i en horari de 9 del matí a 5 de la vesprada, s'ha d'aportar el certificat de nivell exigit (segons el que estableix la Taula d'equivalències d'acreditació de llengües L2 de la Universitat de València) o realitzar una prova diagnòstica.

Teniu tota la informació i els horaris a les pàgines de grups de conversa de valencià, d'anglès, de francès i d'alemany o podeu acudir al Centre d'Autoaprenentatge de Llengües del vostre campus.

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy