University of Valencia logo Logo del portal

  • Cursos de valencià per a PDI i PAS

Cursos

El Centre d'Idiomes de la Universitat de València, amb la col·laboració del Servei de Política Lingüística (SPL), organitza cursos de valencià al lloc de treball. Tenen una durada de 90 h i l'horari de les sessions és de 14.15 a 15.45 h. Per a poder-s’hi inscriure cal acreditar el nivell anterior al qual se sol·licita. En cas d’assistir al 80% de les classes, el SPL retornarà el 100% de l'import del curs. No se subvencionen les taxes d'obertura d'expedient, de primera matrícula i de drets d'inscripció o similars, si n'hi ha.

Més informació i inscripció: www.centreidiomes.es.

A més, oferim ajudes per a la realització d'altres cursos de valencià al Centre d'Idiomes, a les escoles oficials d’idiomes i al Centre Carles Salvador. També per a fer cursos d’altres idiomes i per a la realització de proves d’acreditació. Ací en teniu tota informació.

Voleu cursos d’anglès, francès, alemany o altres llengües?

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy