University of Valencia logo Logo del portal

  • Premis Mavi Dolç i Gastaldo al valencià en tesis doctorals

El Vicerectorat d'Estudis i Política Lingüística convoca els Premis Mavi Dolç i Gastaldo a l’ús del valencià i la qualitat lingüística en tesis doctorals amb la finalitat d'incentivar-ne l’ús en l’activitat investigadora i amb l’objectiu de millorar-ne la qualitat lingüística.

2019 call

Addresses:

Persones doctorades en la Universitat de València. 

Requirements:

Les tesis doctorals han d'estar inscrites i defensades en la Universitat de València entre l’1 d’octubre de 2018 i l’1 d’octubre de 2019 (data de registre en Roderic) i no poden haver rebut un incentiu a la qualitat lingüística en convocatòries d’ajudes anteriors per part del Servei de Política Lingüística.

Deadline for submission:

Entre el 19 d'abril i el 15 d'octubre de 2019.

Financial envelope:

Fins a 1.500 euros per a cada tesi. La quantitat del premi es calcularà en funció de la qualitat lingüística, el volum del fragment en valencià i el nombre de persones sol·licitants.

Documents and application form:

» Rules
» Application form
» Third party worksheet
» Extract (DOGV)

 

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy