University of Valencia logo Logo del portal

  • Proves de valencià

The Servei de Política Lingüística organises official Catalan tests (CIEACOVA) to certificate levels A2, B1, B2, C1 and C2 in collaboration with the rest of Valencian universities.

A2

B1

B2

C1

C2

Programme and structure of the test

Programme and structure of the test

Programme and structure of the test

Programme and structure of the test

Programme and structure of the test

Correcting criteria

Correcting criteria

Correcting criteria

Correcting criteria

Correcting criteria

Test model

Test model

Test model

Test model

Test model

Who can access?

Active 18 years old (before 1/1/2020) members of the university community.

How much does it cost?

The enrolment has a price of 28 € and it includes one call (2020 price).

Which is its value?

CIEACOVA tests are equivalent to Valencian Government tests (Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià) and other official certifications of the Catalonian Government, the Government of Balearic Islands, the Government of Andorra, the Ramon Llull Institute, the University of Balearic Islands and Catalonian universities.

» Check certifications of Catalan that the Universitat de València recognises.

Calls and register

The Universitat de València organises the January call of CIEACOVA tests. Have a look at the tests calendar and the registration instructions.

More information

Visit CIEACOVA website.

 

January 2020 call

Registration period

The registration period for January 2020 call is from Monday 11 Novembre to Friday 29 November.

Calendar

Oral test

Level Date Schedule
   A2 (Bàsic) 13 January 2020     From 4 p.m.
   B1 (Elemental) 17 January 2020  From 4 p.m.
   B2 (Intermedi) 13 January 2020    From 4 p.m.
   C1 (Suficiència)

16 January 2020

17 January 2020

From 4 p.m.
   C2 (Superior) 13 January 2020   From 4 p.m.

 

Written test

Level Date Schedule
   A2 (Bàsic) 23 January 2020   4 p.m.
   B1 (Elemental) 24 January 2020 4 p.m.
   B2 (Intermedi) 23 January 2020   4 p.m.
   C1 (Suficiència) 24 January 2020 4 p.m.
   C2 (Superior) 23 January 2020   4 p.m.

 

Registration instructions

» Tràmit 1: alta com a usuari

Per a poder matricular-se en les activitats del SPL cal donar-se d’alta com a usuari en l’aplicació de matrícula (pendent de publicació). Les persones amb correu electrònic de la Universitat de València poden realitzar l'alta seleccionant l'opció de dalt a la dreta "Accés amb identificació", en la primera pantalla de l'aplicació de matrícula.

» Tràmit 2: matrícula i pagament de les taxes

Una vegada realitzada l’alta com a usuari o usuària haureu de clicar en l'opció "Llista de cursos" de dalt a l'esquerra per poder accedir a la llista de les diverses proves de nivell. Després de triar el nivell haureu de completar el procés de matrícula seguint les instruccions de l'aplicació.

L’alta com a usuari, la matrícula i el pagament es poden fer des de casa mitjançant l’enllaç que apareix al final d’aquesta pàgina. El pagament es durà a terme amb targeta bancària; recomanem tenir-la preparada durant el procés de matrícula.

Exempció de taxes: en els casos previstos per la legislació vigent és possible obtenir una reducció o exempció de pagament de les taxes. La reducció o exempció es demanarà emplenant una sol·licitud. En aquests casos la matrícula en les proves ha de realitzar-se necessàriament a la seu del Servei de Política Lingüística (carrer del Serpis, 29 - Edifici Beatriu Civera, 2a planta - Campus dels Tarongers) aportant la documentació següent:

  1. Document de sol·licitud de reducció o d'exempció de taxes.
  2. Document original de la condició legal que justifica la sol·licitud i còpia per a acarar tots dos.
  3. Fotocòpia del document d'identitat.

Les persones amb necessitat d’adaptació perquè tenen discapacitat igual o superior al 33% per a realitzar les proves  hauran de posar-se en contacte amb la Unitat per a la Integració de persones amb discapacitat.

Per accedir a les proves cal acreditar la identitat mitjançant la presentació del DNI, permís de conducció espanyol, passaport o NIE (les còpies no són vàlides).

How to receive the certificate

Aproximadament tres setmanes després de la publicació de les notes, es publicarà en aquesta pàgina web que ja està disponible el certificat corresponent perquè es puga retirar del Servei de Política Lingüística
Els certificats de la CIEACOVA són equivalents als de la Junta Qualificadora de Coneixements del Valencià sense necessitat de cap tràmit d'homologació. 

 


 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy